Om oss


Vi fyller 2 år och firar med 20% rabatt på hela sortimentet! Använd RABATTKODEN: stassfyller2år
_________________________________________________________________________
PRESSMEDDELANDE OKTOBER 2020
STASS Gävle fyller 2 år och satsar online

 

Vid månadsskiftet fyller klädbutiken STASS Gävle 2 år och satsar på att förlänga butiken online. Via deras nylanserade webbshop (https://stassonline.com) når de hela landet med större delen av sitt sortiment med dam och herrkläder.

När hela branschen har motvind står Gävle-butiken sig stark. Detta beror på flitigt arbetande alla dagar i veckan och lång erfarenhet i ryggen. Ägarkonstellationen består av individer med bred erfarenhet av att handskas med personlig service. Vilket är det mest slagkraftiga just nu i en värld som lider av en pandemi. Även sortiment, marknadsföring och lokala samarbeten är viktigare än någonsin. Detta är något gänget på STASS fortsätter slipa på och förbättra varje dag. 

”- Vi har på så pass kort tid lyckats knyta en enorm skara trogna kunder. Dessa fortsätter besöka oss för att de vet att de blir omhändertagna på bästa sätt. Självklart med alla försiktighetsåtgärder som är möjliga i en fysik butik.” John Larsson, Butikschef.

Att satsa online är en lika tuff som nödvändig utmaning. Måttot bland butikens ägare är ”syns man inte finns man inte”. Därför satsar butiken ständigt på sociala medier, lokala samarbeten samt partners och nu även webbshop. Det är en ren förlängning av den dagliga verksamheten. Idéen har funnits med sen butikens öppning hösten 2018. Närmare verklighet blev den när koncept likt utkörning av varor och leverans via post kom till i våras när pandemin tog fart. 

Helgen 23-25 oktober är det firande i butiken (och webbshoppen) med erbjudanden, tävlingar och bubbel. 

_________________________________________________________________________
STASS grundades år 2018 av entreprenörer med bred erfarenhet av retail. Tillsammans med starka varumärken är målet att erbjuda ett brett sortiment av lyxiga vardagskläder.